3 روش بازاریابان برای عبور از رکود

رکود و بازاریابی

در حالی که اقتصاددانان و سرمایه گذاران در مورد اینکه آیا ما در رکود هستیم یا نه بحث می کنند، 78 درصد از بازاریابان می گویند که در حال حاضر رکود اینجاست.
از آنجایی که بازاریابان معمولاً اولین کسانی هستند که کاهش بودجه را در یک رکود اقتصادی مشاهده می کنند، جای تعجب نیست که آنها در حال حاضر به شدت آسیب دیده اند. به عنوان یک بازاریاب میتوان این طور خلاصه کرد :

شرکت در حال از دست دادن پول است، مجبور است قیمت‌ها را افزایش دهد و بودجه بازاریابی کمتر است. از آنجایی که قیمت ها بالاتر است و بودجه بازاریابی کمتر است، بازاریابی کافی برای ترافیک و تبدیل های مورد نیاز ما وجود ندارد.

برای کمک به بازاریابان که بدانند تنها نیستند، ما از 300 بازاریاب نظرسنجی کردیم تا بفهمیم دقیقاً چگونه تحت تأثیر رکود قرار گرفته اند.

در حالی که 47 درصد از بازاریابان گفتند که اقتصاد قبلاً تأثیر منفی بر کار آنها داشته است، ما همچنین برای کشف سه موضوع تأثیر کلیدی که بازاریابان تجربه می‌کنند، عمیق‌تر جستجو کردیم.

در این پست، آن موضوعات را برجسته می‌کنیم، نقل قول‌هایی را از بازاریاب‌های ناشناس که شرکت کرده‌اند به اشتراک می‌گذاریم، و منابع یا نکاتی را برای کمک به شما در این پست ارائه می‌دهیم.

آنچه در این مقاله می آموزید :

سه اثر بازاریابی ناشی از نگرانی های رکود

1. مصرف کنندگان کمتر هزینه می کنند و احتیاط بیشتری به خرج می دهند.

اگرچه جای تعجب نیست، اما بزرگترین تاثیری که بازاریابان می بینند این است که مصرف کنندگان به دلیل عدم اطمینان هزینه ها را کاهش می دهند. این به خوبی با داده‌هایی که از چندین نظرسنجی نبض مصرف‌کننده در شش ماه گذشته پیدا کرده‌ایم مطابقت دارد.
از تورم گرفته تا عدم قطعیت ژئوپلیتیکی و نگرانی های ماندگار COVID-19، مصرف کنندگان به سادگی نمی دانند که از آینده چه انتظاری داشته باشند.

«مردم کمتر هزینه می‌کنند زیرا نمی‌دانند رکود تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. در نتیجه، آنها برای محصولات ما هزینه کمتری می‌کنند.» یکی از پاسخ‌دهندگان نظرسنجی می‌گوید.

بدتر از همه، اکثریت (67٪) از بازاریابان انتظار دارند که رکود بیش از شش ماه طول بکشد و یک سوم انتظار دارند که بیش از یک سال طول بکشد:
در حالی که ما گوی بلورین نداریم، مشاوره تخصصی حقوقی یا مالی ارائه نمی کنیم، و احتمالاً نمی توانیم بدانیم که یک رکود تمام عیار در این مرحله چه احساسی یا ظاهری خواهد داشت، مهم است که به یاد داشته باشیم که رکود اغلب اجتناب ناپذیر است.

2. تورم همه چیز را در بین مشاغل گرانتر کرده است.

در حالی که مصرف کنندگان در حال عقب نشینی از مخارج خود هستند، تورم کسب و کارها را مجبور می کند تا قیمت ها را افزایش دهند و بودجه را برای چیزهایی که می خرند کاهش دهند تا سرپا بمانند.

همانطور که یک بازاریاب در نظرسنجی ما بیان کرد، “قیمت های بالاتر، تامین هزینه های زندگی را دشوار می کند. باید پرداخت‌ها، خریدها و برنامه‌ریزی‌ها را به تعویق بیندازم.»

افزایش قیمت‌های شرکت در حالی که مصرف‌کنندگان در حال خراشیدن هستند، منجر به ناهماهنگی بین دو طرف می‌شود که منجر به ناامیدی هر دو طرف می‌شود.

3. 37 درصد از بازاریابان قبلاً شاهد کاهش بودجه بوده اند.

بازاریابان در نظرسنجی ما می گویند که “برای دریافت نتایج مشابه از شش ماه قبل باید بیشتر هزینه کنند.” در عین حال بودجه آنها نیز کاهش می یابد.
با توجه به اینکه کانال های بازاریابی معمولی آنها نسبت به قبل موثرتر هستند، بازاریابان باید خلاق باشند.

علاوه بر این، از هر سه بازاریاب، یک نفر می‌گوید که رکود اقتصادی تأثیر بیشتری نسبت به COVID-19 بر فعالیت‌های بازاریابی آن‌ها خواهد داشت، در حالی که 33 درصد دیگر می‌گویند که تقریباً همینطور خواهد بود.

یکی از راه‌های جلوتر ماندن از بازی، پیروی از ۸۰ درصد از رهبران معتبر بازاریابی است که در نظرسنجی دیگری که ما انجام دادیم، شرکت کردند و گفتند که قبلاً برای یک رکود برنامه‌ریزی کرده یا برای آن آماده شده‌اند.

اگر یک تیم یا پروژه بزرگی را اجرا می کنید که نیاز به بودجه دارد و برنامه ریزی استراتژیک را برای نتایج مختلف شرکت شروع نکرده اید، در اینجا یک راهنمای مفید ارائه شده است. برای بازاریابان در هر سطحی، ایجاد طرح‌های پشتیبان یا محوری برای نحوه تنظیم محتوا، زمان‌بندی یا سایر جنبه‌های کارتان اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ دهد، می‌تواند ایده خوبی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.